Maros Mozi

Minden, ami a Maros Moziban és a Mozikertben történt, történik és történni fog

Vélemények

2010.03.04. 11:36 #marosmozi

Hamarosan lejár a nevezési határidő!!!

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: Március 8. hétfő!

Újabb nevezések érkeztek a Maros Filmfesztivál 2010. rendezvényre.
Láthatunk filmet a Merzse mocsár, Helikopter lakópark és a Keresztúri buszvégállomás múltjáról, a Diadal úti Általános Iskoláról, valamint a Mozgás Öröm Sport Egyesület filmet készített a Maros mozi újjászületéséről.

Természetesen még mindig szabad a pálya, bárki nevezhet filmmel az első Maros Filmfesztiválra! Mint ismeretes, MÁRCIUS 8-áig el lehet küldeni a nevezési lapokat a marosmozi@gmail.com és a marosmozi@rakosmente.hu címre, a filmekkel március 17-ig kell elkészülni, és leadni.

Minden nevező kap válasze-mailt, így aki nem kapott vagy nem nem kap, az jelezzen telefonon, nehogy elvesszen a nevezése. Telefonszám: 253-33-71

Március 17-étől minden filmet ellenőrzünk, hogy technikailag alkalmas-e a vetítésre. A filmeket összemásoljuk, és eljuttatjuk a zsűrihez, akik már a szemle előtt láthatják őket, hogy jobban kielemezhessék a munkákat. Így ők nem csak egyszer látják a filmeket, hanem lesz idejük megtekinteni az apró részleteket is. A zsűri tagjairól egyébként március 8-a után írunk, ahogyan a támogatókat és a nyereményeket is akkor soroljuk fel. Annyit elárulhatunk, hogy ismét lesz torta és pénzjutalom, a legjobb alkotóknak.

A Maros Filmfesztivál március 27-én lesz, 14:00-tól kezdjük a programot. A versenyfilmek vetítésére 15:30-tól kerül sor. A rendezvényről készül egy rövid programfüzet, amelyet minden nevezőnek eljuttatunk e-mailben, ebben megtalálható, hogy melyik filmet mikor vetítjük. Természetesen minden alkotó meghívhatja saját családtagjait, barátjait a vetítésre. Egyelőre nem tudjuk, hány film lesz, számításaink szerint 19:00-kor lesz az ünnepélyes eredményhirdetés és díjkiosztó. A versenyfilmek előtt és után egy-egy nagyjátékfilmet vetítünk, de lesz itt több kiállítás is, és egyéb meglepetések. A legkisebbeknek érdekes mozgóképes kézműveskedést tartunk a mozival szemben lévő Csekovszky Művelődési Házban. Érdemes a családoknak együtt jönni, hiszen a gyermekeknek is készülünk programmal.

Mindenkit várunk! Hajrá Maros mozi!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marosmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr51808259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása