Maros Mozi

Minden, ami a Maros Moziban és a Mozikertben történt, történik és történni fog

Vélemények

2010.02.19. 12:48 #marosmozi

Március 8-ig lehet nevezni!

Óriási örömünkre megérkeztek az első nevezések.

Többek között lesz film a XVII. kerületi nevezetességekről, látványosságokról, lesz rákosmenti helyzetjelentés, és megismerhetjük majd a Rákosligeten működő Gondozási Központot.
Eddig érkezett nevezés 13 éves gyermektől, középkorútól és 50 felettiektől is.

Küld filmet a Balassi Gimnázium és a Szabadság Sugárúti Iskola is, és úgy értesültünk, hogy nevez filmet a MÖSE és a MAT XVII. is. Néhányan e-mailen már jelezték, hogy küldenének filmet, de nevezést még nem adtak le, két hétig még ráérnek.

Természetesen szabad a pálya, bárki nevezhet filmmel az első Maros Filmfesztiválra! Mint ismeretes, MÁRCIUS 8-áig el lehet küldeni a nevezési lapokat a marosmozi@gmail.com és a marosmozi@rakosmente.hu címre, a filmekkel március 17-ig kell elkészülni, és leadni.

Nem érkezett még nevezés fikciós műfajban, pedig nagyon izgalmas volna, ha valaki kisjátékfilmes ötlettel állna elő. Földönkívüli lézerkardos, vagy üldözős-lövöldözős, esetleg szerelmes-sírós, izgalmas bankrablós, aranyos kutyás stb történettel is lehet nevezni. Még portréfilm-nevezés sem érkezett, pedig kerületünkben oly sok érdekes ember él.
Bárki bármilyen műfajban kipróbálhatja magát, várjuk a nevezéseket!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marosmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr771772971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása