Maros Mozi

Minden, ami a Maros Moziban és a Mozikertben történt, történik és történni fog

Vélemények

2010.02.09. 16:24 #marosmozi

Több idő van a filmek készítésére!

Március 8-ára módosul a nevezési szándék jelzésének határideje, március 17-éig kell leadni a filmeket. A Maros Filmfesztivál új időpontja pedig március 27!

Tekintettel a szokatlan mennyiségű hó érkezésére és a hideg időre, valamint anyagi és technikai okok miatt a mozi felújítása sajnos lassabban halad a vártnál.

Több nevezni szándékozó alkotó is jelezte, hogy számára kedvező volna, ha néhány nappal több állna rendelkezésére filmje elkészítéséhez. Számukra jó hír, hogy a szervezők változatlan nevezési feltételek mellett eltolták a filmfesztivál időpontját.
A Maros Filmfesztivált a tervezettnél három héttel később március 27-én tartják a rákosligeti mozi épületében. A nevezési határidő is módosult, március 8-áig szükséges jelezni a nevezési szándékot a marosmozi@gmail.com vagy a marosmozi@rakosmente.hu e-mailcímen.
A filmek új leadási határideje: március 17. A filmeket tartalmazó DVD-t ezen a napon személyesen lehet leadni a XVII. kerületi Polgármesteri Hivatal (1173. Pesti út 165.) Művelődési és Sport Csoportjánál (209. szoba) vagy a szervezőkkel egyeztetett időpontban és helyszínen.

Az új időpontig biztosan elkészül a mozi felújítása és reméljük, hogy az alkotók is biztosabban elkészülnek filmjeikkel. Reméljük, hogy március 27-én tavaszi időjárásban lesz részünk, és akkor a vártnál is nagyobb érdeklődést várhatunk, megtelhet a mozi épülete aznap.

A módosított versenykiírás innen letölthető.
A nevezési lap innen tölthető le.
 

1 komment

Címkék: maros


A bejegyzés trackback címe:

https://marosmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr881743034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

illető 2010.02.10. 18:04:19

Ez jó hír! Még kellene csinálnom egy tömegjelenetet a filmhez, és ahhoz napsütés kell.

Ismeri valaki a Vegas-t? Azzal hogy tudok szépen lassítani?
Köszi a segítséget!
süti beállítások módosítása